Vabimo vas, da skupaj z nami vstopite v pester svet lokalnih zgodb!

Blejska lokalna televizija BLED TV je lokalna televizija, ki jo lahko spremljate v okviru Telemachove digitalne sheme (3. lokalni program) in na EON.tv.

Pod okriljem Zavoda za kulturo Bled smo naš program v prenovljeni podobi in z novimi vsebinami začeli oddajati 1. avgusta 2016. Svojim gledalkam in gledalcem želimo posredovati zanimive informacije o dogajanju na Bledu in v okolici.

Namen izdajanja in temeljna vsebinska izhodišča za delovanje lokalne blejske televizije BLED TV so obveščanje in informiranje gledalcev ter s tem vzpodbujanje razvoja na področju kulture, turizma, gospodarstva in športa.

Lokalni program BLED TV sestavljajo novice, reportaže, intervjuji in predstavitve društev, razvijamo pa tudi lastne mesečne oddaje kot so Kako ustvarjajo, Nori na šport, Ko bom velik bom in Bled na dlani, ki so že na sporedu. Živahno dogajanje na Bledu in v okolici je zajeto v rubriki Blejski utrip, bogato kulturno življenje pa v Minutah za kulturo. V večernih terminih si lahko ogledate posnetke gledaliških iger ljubiteljskih gledaliških skupin, vrhunskih glasbenih koncertov idr. V dnevnih napovedniki zanimivih dogodkov ter koristnih informacij lahko navdih za obisk prireditev najdejo tako prebivalci kot obiskovalci Bleda.

Ustvarjalci programa BLED TV želimo s sliko in besedo pripovedovati pozitivne zgodbe. Tiste od blizu, iz lokalnega okolja.

Vabimo vas, da skupaj z nami vstopite v pester svet lokalnih zgodb in nam jih pomagate soustvarjati!

Pišite nam na urednistvo@bled.tv, info@bled.tv, sledite na na facebook strani @tv.bled, oglejte si naše prispevke tudi na YouTube kanalu Bled TV.